Zoek
Sluit dit zoekvak.
gevel Senitas met logo

Huis van expertise, thuis van huidexperts

Luc portret foto

Al meer dan tien jaar verdeelt Senitas producten en behandelingen van topmerken aan huidexperts in de hele Benelux. Als familie gestart en gegroeid, is Senitas vandaag een professionele bondgenoot met een hoogstaande reputatie. Onze merken doen stralen, want bij Senitas geloven we rotsvast dat een gezonde huid de basis legt voor meer zelfvertrouwen. En vertrouwen, dat krijgen we ook van onze klanten. Zij kunnen op ons rekenen, niet alleen bij aankoop maar ook lang daarna.

 

Senitas is méér dan een leverancier. Als partner blijven we onze klanten ondersteunen in het gebruik van onze producten en behandelingen. En ook met zakelijke vragen rond bedrijfsvoering, communicatie en marketing kunnen klanten bij ons terecht. Altijd. Deze rol is Senitas op het lijf geschreven.

“Let’s make your business glow!”

Met die merkbelofte kijken we naar de toekomst. De huidverzorgingssector zit boordevol ervaring, kennis en deskundigheid om te delen en van te leren. Senitas zet voluit in op haar verbindende rol, want groeien doen we samen, “United by Senitas”. Als huis van expertise en thuis voor huidexperts nodigen we

alle schoonheids- en huidspecialisten uit om deel uit te maken van onze community. Om van elkaar te leren en elkaar te versterken. Senitas wil hiervan de drijvende kracht zijn. Daarom organiseren we doorheen heel het jaar opleidingen, workshops en lezingen over uiteenlopende, huidgerelateerde onderwerpen. Deze en nog andere inzichten, trends en verhalen bundelen we in dit gloednieuwe magazine. Uiteraard blijven we paraat om jou als partner te helpen met al je businessen beautyvragen. We adviseren je graag in je favoriete huidverzorgingsmerk.

Om onze doelstelling kracht bij te zetten, lanceren we exclusief voor jou het nieuwe Senitas: een op en top bedrijf met een vernieuwde look & feel, maar met dezelfde warme en hoogstpersoonlijke dienstverlening.

Welkom in ons House of Skin Care! Bezoek onze website op www.senitas.com