Lees nu de
nieuwste
insights

De laatste insights, rechtstreeks van onze Senitas huidexperts.
Raissa_Instituut

Expert in de spotlights: Raïssa

Raïssa volgde haar passie en kan zichzelf nu trotse eigenares noemen van Instituut Raïssa Couwet. Van schoonheidsspecialist tot echte zakenvrouw. Zij haalt iedere dag het beste uit zichzelf om haar klanten te doen stralen! Leer hier Raïssa kennen.

gevel Senitas met logo

Huis van expertise, thuis van huidexperts

Let’s make your business glow! Senitas is méér dan een leverancier, wij zijn een echte partner. Onze merken doen stralen om zowel jou als onszelf meer zelfvertrouwen te geven waar de basis bij een gezonde huid ligt.

Michael Pugliese training

Get to know Michael

Michael Pugliese, het brein achter de theorie en producten op basis van het circadiaans ritme. Benieuwd naar wat zijn to go producten zijn? Je ontdekt zijn favoriete skincare routine hier!

Photo of real, superb, plus size, dark skinned two womens bodies. Concept of body acceptance, body positivity. Legs in high heels.

Cellulite in een notendop

Cellulite, een kwaaltje waar de meeste vrouwen vroeg of laat mee te maken krijgen, maar ook waar de meeste vrouwen het liefst heel snel van af geraken. Lees er alles over om er komaf mee te maken!

Minou-screenshot-min

Bekend met pigment

Minou, echte kenner over alles rond pigmentatie en een strever om haar klanten niet enkel met een stralende maar ook gezonde huid buiten te laten wandelen. Zij licht in dit artikel de term pigment volledig voor je uit!

dokter aan zijn bureau

Snijden is niet altijd de oplossing

Erg vervelend, die imperfecties op je huid! In dit artikel steken we acne onder het vergrootglas. Van oorzaak, gevolg tot het voorkomen van deze vervelende bultjes! Samen gaan we voor meer zelfvertrouwen.

een vrouw met acne op het gezicht

Jouw puistjes onder het vergrootglas

Erg vervelend, die imperfecties op je huid! In dit artikel steken we acne onder het vergrootglas. Van oorzaak, gevolg tot het voorkomen van deze vervelende bultjes! Samen gaan we voor meer zelfvertrouwen.

vrouw-boom-winter

Jouw huid in de winter

In de winter heeft je huid het niet enkel koud, maar droogt het ook heel snel uit. Daarom gebruik je in de winter best een rijke crème en houd je je best gehydrateerd. Benieuwd naar de 10 geboden?

closeup gezicht van een vrouw mer crème op haar gezicht

De beschermende functie van de huid

Onze huid is niet alleen ons grootste orgaan, maar ook nog eens ons grootste beschermingsmechanisme. Daarom verdient onze huid echt extra zorg. Benieuwd wat je huid allemaal voor je kan betekenen?

Suus-kanaal-huisjes

Suus’ Skinstory

Suus, een vrouw van de wereld die houdt van reizen. Maar wat van skincare mag er absoluut niet ontbreken in haar tasje? Zowel winter als zomer heeft ze 1 favoriet die ze overal mee naartoe neemt!

Vrouw-lopen-weide

In de lente van je leven

De lente is in aantocht! Je bent al helemaal klaar voor de warmere en langere dagen. Het oude maakt plaats voor het nieuwe, en dat is niet anders in onze huid. Ontdek alles over de lente van je huid!